Divočina v Lázních Bohdaneč

20.10.2017 10:30
K poslednímu sedmému kolu krajské soutěže jsme zajížděli na hřiště Lázní Bohdaneč. Zde nám bylo sděleno, že se turnaj ruší, pro podmáčený terén. Kdo tam byl, ví, že by se turnaj na travnatém hřišti dal bez problémů odehrát. Bohužel, pořadatel o tom že by nás na trávu pustil, nechtěl ani slyšet. A tak jsme se s týmem Chrudimi dohodli (týmy Bohdanče a Slatiňan se k nám nepřipojili), že odehrajeme alespoň improvizované utkání 3 x 18min. na umělé trávě na menším rozměru hřiště systémem 4 + 1. Chrudim jsme nakonec porazili vysoko 17:5, ale hořkost z neodehraného turnaje v nás zůstala. Je to opravdová škoda „odpískat“ turnaj přípravek jen díky tomu, aby hráči nepoškodili hřiště pro následný zápas domácího týmu mužů v okresním přeboru. Všichni jsme byli nakonec rádi, že si kluci mohli alespoň zahrát a že jsme se bez jediného odehraného zápasu nemuseli vracet zase zpátky do Litomyšle.
Všem hráčům děkuji za výkon a chuť hrát i v podmínkách, které fotbalu úplně nepřejí.
Dík za podporu patří i rodičům, kterých se tentokráte sešel dostatečný počet a v autobuse tak nebylo moc prázdných míst.
Věřím, že se situace se zrušením turnaje z nesmyslných důvodů už nebude opakovat a že pořadatelé udělají v budoucnu vše proto, aby se turnaje nerušily.