Jak uspěla SP na turnaji v Bystrém

30.05.2017 13:45
Šestnácté - poslední kolo okresní soutěže jsme odehráli na stadiónu v Bystrém.
K prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu z Hradce nad Svitavou. Po vyrovnaném prvním poločase (2:1) převzal náš soupeř iniciativu a výsledek otočil ve svůj prospěch v poměru 3:5. Bohužel do druhého poločasu jako by nastoupilo jiné mužstvo a tak jsme svojí nedůsledností, chabou bojovností a nekvalitní obranou fází umožnili soupeři zvítězit.
Ve druhém zápase nás čekalo mužstvo Janova. Hráči přistoupili k utkání již o poznání lépe a po poločasovém stavu 4:1 jsme utkání dotáhli do vítězného konce s konečným skóre 6:1.
Na domácí mužstvu Bystré jsme narazili v posledním zápase. Utkání mělo oproti předchozím utkání vysokou fotbalovou úroveň a i přes prohru 2:4 (1:2) musíme být s přístupem hráčů spokojeni.
K dosažení lepších výsledků nás v poslední době limituje absence několika nemocných opor. Plusem celého turnaje je začlenění nových hráčů do týmu, kteří se ukázali ve velmi dobrém světle.
Všem zúčastněným hráčům děkuji za předvedený a obětavý výkon, především v posledním zápase. A teď už nás čeká v okresním přeboru jen závěrečný turnaj OFS za účasti všech týmů v Čisté. 
Naše sestava: Roman Beníšek (brankář - 1), Vít Cabicar (1), Václav Coufal (4), Max Holásek (1), Viktor Huška (1), Jiří Hynek, Filip Pavliš (2), Likáš Vomáčka (1)