MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - SVITAVY

25.04.2017 08:38

Hodnocení turnaje mladší přípravky dne 16.4.2017

Ve Svitavách jsme se utkali na UMT se Svitavy B 7:1, H.Újezd/Morašice 5:0 a Sebranicemi 4:2.

Z herního hlediska nejvydařenější zápas s technicky vyspělými Svitavami. Mužstvo lze pochválit jako celek. Nikdo nevynikal a ti technicky a fyzicky vyspělejší hráli pro kolektiv.

Druhý zápas s nulou by sváděl k jednoznačnosti, ale nebylo tomu tak, špatně jsme bránili, hráči, kteří měli zajišťovat hru před brankou sólovali a naše hra byla nijaká. Negativem ještě byla špatná střelba, (spíše přihrávky), hra se zvedla až ke konci zápasu.

Se Sebranicemi pravidelně prohráváme a i tento zápas tomu nasvědčoval. Za stavu 1:2 naši kluci, ale zvedli hlavu a dávali najevo, že kůži neprodáme lacino. Podařilo se vyrovnat a přidat dva góly do soupeřovy sítě , za což si kluci mohli opět zakřičet vítězný pokřik. Trenéři neradi hodnotí jednotlivce, ale v tomto zápase nutno pochválit takticky vyspělý výkon A. Hlouška, který eliminoval útočnou hru soupeře a podařilo se mu z dálky střelit téměř rozhodující gól.

V celém turnaji se střelecky nejvíce dařilo F. Kovářovi s pěti góly, ale potěšující je , že branky střílí i ostatní hráči. Paradoxem je, že naší slabinou bylo zakončování našich akcí. Pokud se kluci neuchylovali i individuálnímu řešení, tak naše hra byla dobrá.

Trenéři: J. Lebruška a L. Knap