Starší přípravka - Na domácím stadiónu jsme ze tří zápasů dvakrát padli

07.10.2017 22:56
Uběhl týden a opět jsme na našem stadionu přivítali krajský přebor přípravek.
K prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu Horního Jelení. K utkání jsme přistoupili velice vlažně a soupeř nám stihl do poločasu nadělit čtyři góly. Do druhého poločasu jako by za nás nastoupilo jiné mužstvo. Kluci bojovali o každý balón a výsledkem jejich snažení bylo smazání náskoku soupeře. Věřili jsme, že zápas dotáhneme do vítězného konce, ale po neproměněných vyložených příležitostech jsme naopak inkasovali dva hloupé góly, které jsme si v podstaťě dali sami. Bohužel se v zápase nedokážeme vyvarovat takovýchto momentů, které nás sráží. Tento duel jsme si rozhodně zasloužili vyhrát a do budoucna se musíme zaměřit na to, abychom takto laciné a zbytečné góly nedostávali. Konečná prohra 4:6 je pro nás snad až příliš krutá. 
Ve druhém utkání jsme měli za soupeře tým Žamberku. Zápas měl vcelku jednoznačný průběh, kdy jsme po poločasovém výsledku 11:0 nastoupili do poločasu druhého bez jednoho hráče v poli, aby se hra alespoň trochu vyrovnala. I tak se skóre po závěrečném hvizdu zastavilo na výsledku 14:1.
K poslednímu zápasu jsme vyzvali tým z Poličky. Opět se potvrdilo, že tým Poličky složený převážně z bývalých hráčů Sebranic je momentálně nad naše síly a herně se s nimi zatím nemůžeme měřit. I když poločasový výsledek 0:2 dával ještě naději s tímto stavem něco udělat, ale po našich neproměněných šancích zůstalo jen u přání a týmu Poličky jsme nakonec podlehli 0:5.
Co naší hře stále chybí je herní kvalita. Zpracování a práce s míčem, první dotek, poziční hra a i samotný přehled ve hře, takže je stále co zlepšovat. Co naši snahu sráží, je neúčast hráčů na trénincích, kdy se každý zameškaný trénink negativně projeví na fotbalových dovednostech hráčů a bez nich to v zápasech proti týmům jako je Polička opravdu nejde.
Hráčům určitě nelze (pominu-li první poločas úvodního utkání) upřít snahu bojovat. Musíme však do budoucna k naší bojovnosti přidat i větší kvalitu a té dosáhneme jenom kvalitním tréninkem.
Naše sestava: Daniel Bis, Václav Coufal (3), Adam Dvořák (2), Marek Halamka (2), Antonín Hloušek (2), Jiří Hynek (2), Lukáš Knap (1), Milan Loskot (1), Tomáš Mergl (brankář), Filip Pavliš (1), Kryštof Macek (1), Sebastián Šalda (1), Václav Tmej (2)
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.