SP si z Morašic odváží po jedné výhře a prohře

09.05.2017 09:43
Ve dvanáctém kole okresní soutěže jsme zavítali na travnaté hřiště do Morašic.
První utkání jsme sehráli s týmem Bystré. Soupeř nám nekladl příliš velký odpor a zápas jsme ovládli vcelku jednoznačně výsledkem 10:1 (6:0).
Ve druhém utkání nás čekal již o poznání těžší soupeř z Morašic. Úvod zápasu jsme zaspali a ze tří střel na naši branku jsme obdrželi tři góly. Po té se zápas herně vyrovnal a poločasové skóre se zastavilo na výsledku 1:4. Výkon ve druhém poločase byl již z naší strany lepší, ale soupeř i nadále těžil z našich chyb v obraně, kdy jsme stejně tak jako v prvním poločase neuhlídali jejich fyzicky dobře disponovaného útočníka, který nám v celém zápase nasázel všech osm gólů. Zápas tak po výborném individuálním výkonu soupeřova útočníka, ke kterému se svým výkonem přidal i domácí brankář, skončil výsledkem 2:8.
Oproti utkání s Morašicemi na domácím hřišti v Litomyšli se nám tentokrát nepodařilo zastavit útočníka soupeře a ten celý zápas prakticky sám rozhodl. Konečné skóre je pro nás vcelku kruté, protože jsme v zápase měli i pasáže, kdy jsme soupeře nepustili na vlastní polovinu, avšak díky malému důrazu v pokutovém území soupeře a slabým střelám na branku se nám za celý zápas nepodařilo vsítit více jak dva góly.
Především na věcech, které nám v zápase chyběly, jako byl důraz před soupeřovou brankou, kvalitní střela a těsné bránění soupeře, budeme na trénincích pracovat. Věřím, že hráči i trenéři si z tohoto zápasu vezmou ponaučení a další utkání odehrajeme více týmově a bez zbytečných chyb v obraně.
 
Naše sestava: Roman Beníšek (brankář/hráč), Adam Ceral (1), Václav Coufal (3), Matyáš Grus (2), Tonda Hloušek (1), Viktor Huška, Tadeáš Jančařík (1), Milan Loskot, Tomáš Mergl (brankář/hráč) - (1), Sebastian Šalda (1), Václav Tmej (2), Lukáš Vomáčka ().
V závorce je uveden počet vstřelených branek ve všech zápasech.