Starší přípravka - v Chocni to bylo 50 na 50

25.09.2017 10:25
V rámci třetího kola krajské soutěže jsme v neděli 24. 9. zavítali na hřiště Chocně.
V prvním utkání jsme narazili právě na domácí tým, který jsme po dobrém výkonu porazili 4:2 (3:0).
Ke druhému utkání nás vyzval soupeř z Dolního Újezdu. Zápas se pro nás už od začátku nevyvíjel dobře. Po dvou neproměněných 100% šancích jsme inkasovali dva téměř vlastní góly a ve stejném duchu se vedlo hráčům i v průběhu celého zápasu. My jsme své šance spalovali a soupeř nás trestal a vyučoval v jejich proměňování. Zápas se soupeřem, kterého jsme v minulých kolech vcelku jasně přehrávali, jsme tentokráte i přes snahu hráčů herně nezvládli a prohráli vysoko 7:2 (5:2) – hold každý den není posvícení. Pravdou je, že nám chyběli některé opory, ale na to se v žádném případě nechceme vymlouvat. A i když přítomným hráčům nelze upřít snahu bojovat, zápas se nám prostě nepovedl – tečka.
V turnaji jsme se přesvědčili, že každý zápas je jiný a nikoho ze soupeřů nelze podcenit na základě předchozích výsledků. U ostatních týmů je to prostě stejné jako u našich kluků. Jsou k dispozici dva, tři hráči, kteří na přechozím turnaji chyběli a najednou je hra týmu úplně někde jinde.
Všem přítomným hráčům se však nedá upřít snaha a vůle bojovat až do závěrečného hvizdu.
Naše sestava: Vít Cabicar, Václav Coufal, Daniel Čermák, Adam Dvořák (2), Jiří Hynek (3), Milan Loskot (1), Tomáš Mergl (brankář), Sebastian Šalda
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.