SP - v Moravské Třebové jsme hráli zatím nejlepší fotbal

23.05.2017 13:28
Ve čtrnáctém kole okresní soutěže jsme zajeli na dva zápasy na travnaté hřiště do Moravské Třebové.
Pro první utkání nám los přiřkl tým z Jevíčka. Soupeř v sestavě s mladšími hráči nás příliš fotbalově neprověřil, čemuž odpovídá výsledek 10:1 (5:0).
O poznání těžší utkání jsme odehráli s domácím týmem M. Třebové. Utkání bylo od prvního hvizdu vyrovnané a kluci v něm hráli svůj zatím nejlepší fotbal. Poločasový stav 2:1 svědčí o vyrovnanosti zápasu. Na začátku poločasu druhého se soupeři podařilo vyrovnat, ale kluky to nezlomilo a začali hrát s velkou obětavostí, ke které přidali i řádný kus fotbalovosti. Toto utkání bylo určitě to nejlepší, které jsme zatím odehráli. Soupeř nám byl víc než jen rovnocenným soupeřem a hlavně, chtěl hrát fotbal. A tak konečný výsledek 7:2 vlastně ani neodpovídá vyrovnanosti zápasu.
Věřím, že pokud ke každému z následujících zápasů přistoupíme se stejnou chutí hrát fotbal, čeká nás do konce sezóny ještě spousta krásných zápasů.
Dík za předvedený výkon patří nejen všem hráčům, ale i divákům, kteří nás svým neutuchajícím povzbuzováním vybičovali k výborné hře.
Naše sestava: Roman Beníšek (brankář), Václav Coufal (2), Tonda Hloušek (5), Viktor Huška, Milan Loskot, Filip Pavliš (2), Sebastian Šalda (5), Václav Tmej (3)