JAK SI VEDLI FOTBALISTÉ STARŠÍ PŘÍPRAVKY V JARNÍ ČÁSTI KRAJSKÉ SOUTĚŽE 2018/2019?

24.06.2019 11:00
V jarní části odehrála starší přípravka v rámci šesti turnajů krajské soutěže celkem 18 zápasů s pozitivní bilancí 9 vítězství, 2 remízy a 7 proher.
Vydařil se nám především úvod soutěže, ve kterém jsme však narazili díky losu na lehčí soupeře. V závěru soutěže jako by nám již docházeli síly a prohraných utkání přibývalo. 
Tak jak už to nejen ve fotbale bývá, některé z turnajů se nám herně vysloveně vydařili a jiné o trochu méně. Kvalita naší hry závisí především na tom, se kterými hráči a v jakém počtu na turnaj odjedeme. 
Celkově však naše výkony hodnotíme pozitivně a oproti loňsku je na hráčích vidět jak výkonnostní, tak i herní posun, za který musíme všechny hráče pochválit. 
Do naší sestavy se nám rovněž postupně daří zakomponovat i nově příchozí hráče, kteří pravidelně docházejí na tréninky, a my věříme, že poctivým přístupem k tréninku své spoluhráče v dohledné době herně doženou. 
Všem hráčům přejeme, ať si naplno užijí prázdniny a těm co přecházejí do mladších žáků, ať se jim daří ve starší kategorii :-)