ML. PŘÍPRAVKA V SEBRANICÍCH

19.10.2016 07:28

Druhé místo si přivezla ml. přípravka ze Sebranic

 

Další prověrkou fotbalového umění našich fotbalových nadějí z mladší přípravky byl turnaj v Sebranicích v sobotu 15.10.2016. Na tomto turnaji nás čekali soupeři týmů Sebranice, Horní Újezd, Bystré.

 

Naším prvním soupeřem byly Sebranice. V tomto utkání byli naši kluci lepším týmem, úvod zápasu zvládli skvěle a rychle se ujali vedení, v poločase byli ve vedení 2:0. Soupeř se, i přesto, ukázal jako velmi bojovný, neustále hrozil nebezpečnými výpady, ale nakonec naši uhájili čistý štít a jeden gól ještě přidali, takže zápas dopadl vítězně pro nás 3:0.

 
Ve druhém zápase proti Hornímu Újezdu si naši kluci zahráli další krásný fotbal a bylo k vidění, stejně jako v předchozím zápase, několik pěkných fotbalových akcí. Po prvním poločase jsme byli už ve vedení 4:0 a závěrem, díky skóre 6:1, jsme si mohli podruhé zakřičet vítězný pokřik.
 

Třetí utkání nás čekalo s týmem Bystré. Houževnatý a nebezpečný soupeř, kterému jsme dokázali dát první branku my, nás ale v závěru prvního poločasu dotlačil na nerozhodný stav 1:1. V druhém poločase se nám dostat míč do soupeřovy branky už nepodařilo, i když se kluci velice snažili, aby vyhráli i zde. Soupeř nám místo toho vstřelil druhý rozhodující gól a zápas skončil stavem 2:1 pro Bystré. Bohužel obě dvě branky od soupeře padly ze soupeřových rohových kopů.

 

Kluci se zápasů zhostili velmi zodpovědně a svojí bojovností a umem skončili nyní na krásném druhém místě.

 
 

Pochvalu a poděkování za výbornou reprezentaci na tomto turnaji zaslouží každý zúčastněný: Tomáš Mergl (2x), Jiří Rejzek (1x), Lukáš Knap, Filip Kovář (1x), Kryštof Macek (2x), Denis Gult (4x), Jindřich Cafourek

 

(v závorkách jsou počty vstřelených branek za tento turnaj)