MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - BYSTRÉ

03.11.2016 10:48

Druhé místo vyhráli kluci z mladší přípravky na posledním turnaji v Bystrém

 

Na závěrečné podzimní kolo jsme zavítali 23.10.2016 na turnaj do Bystrého, kde nás kromě domácího týmu, čekal také tým Sebranic.

 

Hned prvním soupeřem pro nás byl tým Bystré. Ze začátku prvního poločasu jsme inkasovali od soupeře první branku. Kluci se, ale i přes velice nepříjemné počasí, opravdu velice snažili. Zkoušeli se dostávat do zakončení a nakonec po prvním poločase se jim podařilo vyrovnat, na stav 1:1. Druhý poločas pokračoval v pěkné souhře všech našich hráčů, byla radost se dívat na přihrávky a souboje, které kluci sváděli s velkou bojovností. Ale i přesto nám soupeř dokázal dát ještě jeden vedoucí gól a nám se již nepodařilo vstřelit další branku. Zápas skončil 2:1 ve prospěch Bystrého.

 

Druhý zápas jsme odehráli s týmem Sebranic. Bojovnost a nasazení našich kluků pokračovala i v tomto zápase, odměnou byly krásné branky, o které se zasloužil celý tým. Po prvním poločase jsme získali vedení 4:1, závěrem jsme si mohli zakřičet vítězně, a to díky výsledku 7:1.

 

Velké díky a chválu za výkony každému zúčastněnému: Tomáš Mergl, Jiří Rejzek (1x), Lukáš Knap, Filip Kovář (1x), Ladislav Perepelytsia (2x), Tadeáš Jančařík (1x), Kryštof Pohorský (2x), Denis Gult (1x), Jindřich Cafourek

(v závorkách jsou počty vstřelených branek za tento turnaj)