NA DOMÁCÍ PŮDĚ JSME BYLI 100%

18.05.2022 23:36
Dvanáctý turnaj krajské soutěže starších přípravek – neděle 15. 5. - LITOMYŠL
 
Litomyšl – Přelovice - 10:4 (5:1)
Branky: Filip Hubinka, Jan Motyčka – 2x, František Pokorný – 2x, Tobiáš Řehák, Petr Zaal – 3x, Alexandr Zarets
Litomyšl – Staré Hradiště - 9:0 (7:0)
Branky: Mikuláš Boštík, Samuel Čermák – 3x, Filip Hubinka, Jan Motyčka, František Pokorný, Adam Portlík, Jan Rožek
Naše sestava: Mikuláš Boštík, Samuel Čermák, Filip Havran, Filip Hubinka, Kryštof Kopecký, Jan Motyčka, Kristián Píša, Adam Portlík, Jan Rožek, David Tměj (brankář), Tobiáš Řehák, Adam Tměj (brankář), Petr Zaal, Alexandr Zarets
Na stadionu v Litomyšli jsme hostili dvanáctý turnaj krajské soutěže a výhodu domácího prostředí jsme přetavili ve dvě vcelku jasná vítězství.
Do utkání proti Přelovicím jsme vstoupili aktivně a v první půli se hrálo převážně na polovině soupeře. Během této doby si naši hráči vybudovali čtyřgólový náskok a do druhé půle jsme tak mohli kluky protočit na jednotlivých postech. Přelovice se sice v úvodu druhého poločasu dokázal přiblížit na rozdíl dvou gólů, ale po té naši hráči opět zabrali a utkání dotáhli do vcelku jednoznačného vítězství.
Zápas proti Starému Hradišti byl výsledkově ještě jednoznačnější. Soupeř byl všude o krok pozadu a tak jsme mohli v klidu kombinovat a předvést několik pohledných kombinačních akcí, které skončili až v bráně. Opět jsme během zápasu protočili hráče a tak se si v utkání dali gól i hráči, kteří se k zakončení ze svého postu příliš nedostávají.
Tentokráte jsme v domácím prostředí díky losu soutěže odehráli pouze dvě utkání a obě jsme s přehledem vyhráli. Na dalším turnaji nás však čekají silnější soupeři a tam budeme muset předvést zase naši nejlepší hru.
Všichni zúčastnění hráči si za výkon na domácím turnaji zaslouží pochvalu a velké díky patří rovněž i našim příznivcům za neutuchající podporu z tribuny a za závěrečnou vítěznou děkovačku.