Na domácím hřišti se nám příliš nedařilo

20.04.2018 10:25
Desáté kolo krajského přeboru jsme odehráli na domácím stadionu v Litomyšli.
Na úvod nás čekal asi nejtěžší soupeř a to byl tým Poličky. Kluci odehráli velmi kvalitní utkání a po bojovném výkonu těsně podlehli soupeři 1:2. Z naší strany to bylo asi nejpodařenější utkání, které jsme s tímto soupeřem odehráli a po nastřelené tyči jsme nebyli daleko od remízy.
Ve druhém zápase proti týmu z Chocně jsme chtěli navázat na dobrý výkon z prvního zápasu, ale naši hráči tento výkon nezopakovali a zápasem se protrápili až ke konečné prohře 1:2. Přístup hráčů k oběma zápasům byl zcela rozdílný. Zatímco v prvním utkání jsme kluky chválili za bojovný výkon a snahu prát se o každý balón, ve druhém zápase již nebylo za co chválit. Chybělo nám nasazení a chuť s výsledkem ještě něco udělat.
Ani do třetího zápasu s hráči Horního Jelení jsme nevstoupili podle našich představ. Kluci se nemohli dostat do tempa a soupeř trestal naše chyby pramenící z nekoncentrovanosti. Poločasový výsledek 0:3 přesně odpovídal dění na trávníku, takže jsme si o poločasové přestávce měli co říct. Přestávka nám pomohla a na hřiště se do druhého poločasu vrátil úplně jiný tým. Kluci zabrali a nepříznivý výsledek nakonec obrátili ve svůj prospěch a zlepšenou hru přetavili ve vítězství 6:3.