Oslabená sestava bojovala, ale na víc než tři body to nestačilo

22.09.2018 16:08
Na turnaj do Horního Jelení jsme v sobotu 22. 9. odjížděli bez pěti hráčů našeho kádru a tím pádem pouze s jedním hráčem na střídání.
Prvním soupeřem nám byl tým z Lázní Bohdaneč. Vstup do utkání se našim hráčům povedl a záhy jsme vedli 1:0. I přes naši celkovou územní převahu stačil soupeř z ojedinělé akce do poločasu vyrovnat. Za nerozhodného stavu jsme vstoupili do druhé půle, ve které naši hráči soupeře téměř k ničemu nepustili, ale bohužel jsme ani z vyložených šancí nebyli schopni vytěžit gól. Za náš nedůraz v pokutovém území Bohdanče jsme byli soupeřem potrestáni v závěru zápasu, kdy nám vsítil vítězný gól. A tak i když se téměř celé utkání odehrávalo na půli soupeře, nedokázali jsme přes nespočet vyložených šancí vstřelit víc než jeden gól a to nás stálo vítězství, nebo minimálně remízu.
Ke druhému utkání jsme nastoupili proti týmu Chocně. Soupeř předváděl pohledný kombinační fotbal, na který jsme po celý zápas nenašli protihru. Po polo-časovém stavu 1:2 jsme nakonec utrpěli konečnou a zcela zaslouženou porážku 1:4.
O to, že z turnaje neodjedeme bez bodu, jsme se zasloužili v posledním zápase proti domácímu Hornímu Jelení. Zápas byl od začátku velmi bojovný a z obou stran vyrovnaný a naši hráči si v něm museli sáhnout až do rezervoáru svých sil. Za výborné atmosféry byl soupeř po poločase blíže k vítězství (2:3). Ve druhém dějství jsme díky obětavé hře a velké vůli po vítězství otočili zápas ve svůj prospěch a po vydřené výhře 4:3 jsme si tak mohli zakřičet vítězný pokřik.
Hráčům se kromě proměňování šancí v prvním zápase nedá vyčíst moc věcí. Měli chuť hrát, bojovat a rvát se o výsledek. Na druhou stranu nebýt absence téměř poloviny mužstva, mohla naše hra mít o poznání vyšší parametry a my jsme tak z turnaje nemuseli odjíždět zatíženi dvěma prohrami.
Naše sestava: Daniel Čermák (1), Denis Gult (1), Lukáš Knap, Vojta Loskot, Tomáš Mergl (brankář), Jiří Pavlíček (1), Vladislav Perepelytsia (3), 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.