Povedený turnaj starší přípravky v Přelouči

17.04.2018 10:11
K úvodnímu turnaji krajské soutěže jsme zajížděli do Přelouče. Sami jsme byli zvědaví, jak se kluci po zimní halové přípravě projeví v soutěžních utkáních.
V prvním utkání byl naším soupeřem silný tým Pardubiček. Po vyrovnaném prvním poločase (1:1) jsme ve druhém odskočili soupeři o dva góly a tento stav vydržel až do konce utkání. Naši hráči předvedli kvalitní výkon a po zápase bylo za co chválit.
Formu z prvního zápasu jsme si přenesli i do druhého utkání s týmem Holic, které jsme po poločasovém výsledku 5:1 jasně ovládli s celkovým skóre 9:1.
K poslednímu utkání jsme nastoupili proti domácímu týmu Přelouče. Utkání bylo velmi vyrovnané a naši hráči vněm museli bojovat od začátku až do konce. Vyrovnanosti utkání odpovídal i poločasový výsledek 1:1. Ve druhém poločase se naši hráči soupeři utrhli a v průběhu utkání navýšili svůj náskok až na stav 4:1. Soupeř v závěru mohutně dotahoval, ale víc než snížení na 4:3 se mu nakonec nepovedlo.
Celým turnajem naše mužstvo prošlo bez ztráty „ kytičky“. Co nás však těší daleko více, je předvedená hra, kterou se kluci během celého turnaje prezentovali. Pochvalu za odvedený výkon si zaslouží všichni hráči. Pevně věříme, že si formu z úvodního turnaje přeneseme i do domácího prostředí, kde nás čekají o poznání těžší soupeři, především tým z Poličky.
Naše sestava: Daniel Bis, Vít Cabicar, Daniel Čermák, Alex Havran, Antonín Hloušek (6), Lukáš Knap, Milan Loskot (3), Tomáš Mergl (brankář), Filip Pavliš (2), Jiří Pavlíček, Sebastián Šalda (4), Lukáš Vomáčka (1)
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.