Remízový turnaj v Libchavách

19.09.2018 14:18
Ke druhému turnaji podzimní části krajské soutěže jsme v neděli 16. 9. zajížděli na travnatý stadion do Libchav. 
K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti spojenému týmu Dolního Újezdu a Čisté. Zápas byl od začátku až do konce velmi vyrovnaný. O vyrovnaném průběhu zápasu nejlépe vypovídá, jak poločasový (1:1), tak i konečný výsledek (1:1).
Lázně Bohdaneč proti nám nastoupili ke druhému zápasu. Utkání se neslo v bojovém duchu, kdy ani jeden soupeř nedal tomu druhému nic zadarmo. Po poločasovém výsledku (2:2) naši hráči přeřadili na vyšší stupeň a svého soupeře začali přehrávat. Především díky naší aktivitě ve druhém poločase jsme se nakonec mohli radovat z výhry 5:3.
Třetí utkání jsme odehráli proti domácímu týmu Libchav. Utkání s domácími bylo opět velmi vyrovnané, a tak se nelze divit ani poločasovému stavu 2:2. Bojovné utkání pokračovalo i v poločase druhém, v němž se každému týmu podařilo vsítit po jedné brance. Závěrečný hvizd velmi nepřesného sudího ukončil celé utkání za vyrovnaného stavu 3:3.
Celý turnaj jsme odehráli bez jediné prohry, ale nás těší především samotný výkon kluků, kteří se zlepšují zápas od zápasu. O to víc nás mrzí již v předstihu avizovaná neúčast pěti hráčů na dalším turnaji, což je celá polovina mužstva . 
Naše sestava: Daniel Čermák (1), Adam Dvořák, Denis Gult (2), Marek Halamka (1), Lukáš Knap, Filip Kovář, Vojta Loskot (1), Tomáš Mergl (brankář - 1), Vladislav Perepelytsia (3), 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.