SP - jak jsme dopadli na finálovém turnaji OFS v Čisté

09.06.2017 16:43
V neděli 11. 6. jsme se zúčastnili finálového turnaje, který se konal v nedaleké Čisté.
V prvním utkání jsme narazili na těžkého soupeře ze Sebranic, kterého se nám v celé sezóně nepodařilo porazit. A úspěšní jsme nebyli ani tentokrát, kdy jsme týmu Sebranic podlehli vcelku hladce 0:5.
Tým Horního Újezdu nás vyzval ke druhému zápasu. Po vyrovnaném boji jsme nakonec tomuto soupeři podlehli těsně 2:3.
Ve třetím utkání nás čekal tým Svitav B. Tým ze Svitav, však nepřivezl tým, který standardně hraje tuto soutěž, ale svůj A tým, který je herně na jiné úrovni. Nakonec jsme tomuto svitavskému áčku podlehli v poměru 0:4.
Čtvrté utkání jsme odehráli proti týmu z Kunčiny. Kluci po dobrém výkonu nakonec podlehli svému soupeři 3:4
I v následujícím zápase jsme si připsali vítězství 2:1 tentokráte s týmem z Bystré
V závěrečném utkání na nás čekal domácí tým Čisté. Kluci hráli dobrý fotbal a svého soupeře přehráli vcelku hladce 4:1.
V turnaji jsme nakonec obsadili páté místo za dvě výhry a čtyři prohry. Nebýt Svitavského Áčka a těsných proher v úvodu turnaje, mohli jsme brát i medaili, která by nám s ohledem na celkové výsledky v soutěži slušela lépe.
Naši hráči odehráli vcelku povedený turnaj a v jednotlivých zápasech jim nechybělo nasazení a touha po vítězství. Věřím, že si tyto atributy přeneseme i do příští sezóny, ve které budeme hrát krajskou soutěž. Tedy soutěž, ve které se oproti okresnímu přeboru střetneme s týmy na vyšší fotbalové úrovni, a to je pro nás výzva.
Naše sestava: Roman Beníšek (brankář - 1), Vít Cabicar , Václav Coufal (2), Tonda Hloušek (2), Max Holásek (1), Viktor Huška (1), Jiří Hynek, Milan Loskot (1), Filip Pavliš (1), Václav Tmej (2), Lukáš Vomáčka  
 V závorce je uveden počet vstřelených branek ve všech zápasech.