SP - v Čisté jsme opět doplatili na úzký kádr

26.05.2017 00:00

Patnácté kolo okresní soutěže jsme odehráli na nedalekém hřišti v Čisté.

Prvním soupeřem nám byl právě domácí tým. Zápas to byl vcelku vyrovnaný. Po odehraném prvním poločase jsme do toho druhého nastupovali s jednogólovým mankem (1:2). V poločase  druhém bitva pokračovala, ale soupeř byl v koncovce tentokráte úspěšnější a na naše tři góly odpověděl svými pěti. Zápas tedy skončil pro nás nepříznivým skóre 3:5.

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti Jaroměřicím a opět to byla vyrovnaná bitva od začátku až do konce, o čemž svědčí i výsledek 3:3 (1:1).

V posledním utkání stál proti nám tým z Jevíčka. Zápas jsme rozehráli o poznání lépe, než předchozí mače a v poločase jsme se dostali do třígólového trháku (3:0). Ve druhém poločase se soupeř pokusil otočit vývoj zápasu, ale podařilo se mu pouze zkorigovat výsledek na konečných 4:1. V tomto utkání náš tým ukázal velkou vnitřní sílu, protože jsme celý turnaj odehráli opět s jedním hráčem na střídání a sil v parném počasí opravdu ubývalo. 

Je pravdou, že s kompletním kádrem bychom zřejmě dosáhli lepších výsledků, ale musíme se naučit hrát fotbal s hráči, které máme na turnaji k dispozici a ne s těmi, které máme napsané na soupisce. Výhodou tohoto stavu je, že si dostatečně zahrají opravdu všichni.  

Všem zúčastněným hráčům děkuji za předvedený a obětavý výkon. 

Naše sestava: Roman Beníšek (brankář) (1), Vít Cabicar, Václav Coufal (3), Viktor Huška (1), Jiří Hynek (2), Milan Loskot (1), Václav Tmej (2)