V Dolním Újezdu jsme klopýtli až ve finále

11.03.2019 00:28
V sobotu 9. 3. jsme odehráli halový turnaj v Dolním Újezdu.
V prvním zápase jsme narazili na tým Horního Újezdu. V zápas jsme po celou dobu byli lepším týmem a na konci jsme se tak mohli radovat z výsledku 6:1 (0:3).
Ke druhému utkání jsme nastoupili proti domácímu týmu Dolního Újezdu s pojeného s Čistou. Utkání bylo o poznání vyrovnanější. Po poločasovém výsledku 1:1, jsme zlepšenou hrou v poločase druhém svému soupeři odskočili o tři branky. A i když soupeř v závěru mohutně dotahoval, na víc jak na snížení na konečných 4:3 mu to nestačilo.
Třetím soupeřem nám byl tým Sebranic. Do zápasu jsme vstoupili vcelku vlažně a soupeř toho dokázal využít a do poločasu zatížil naše konto třemi góly. Ve druhé půli jsme však zabojovali a zápas nakonec otočili na konečných 6:4.
V zápase o třetí místo se tak utkali týmy Horního Újezdu a Sebranic a nás čekalo finále proti domácím.
Samotné finále se neslo v bojovném duchu a moc fotbalové krásy s sebou nepřineslo. Bohužel o tom, že jsme skončili na konečném druhém místě, rozhodl trochu smolný gól na 2:1, který jsme obdrželi pět minut před koncem utkání. A i když jsme v závěru měli drtivou převahu, tak především díky naší nemohoucnosti proměnit i ty nejvyloženější šance se nám již nepodařilo vstřelit kýžený vyrovnávací gól.  
Naše sestava: Dan Čermák, Adam Dvořák, Denis Gult (1), Marek Halamka, Jindřich Klička, Vojtěch Kovář (2), Vojta Loskot, Kryštof Macek (11), Tomáš Mergl (brankář - 1), Vladislav Perepelytsia (2) 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.