V Přelouči jsme zkompletovali všechny možné výsledky – remízu, prohru i vítězství

14.05.2018 12:10
Do remízy 3: 3 jsme dotáhli hned úvodní utkání proti týmu Třemošnice. Po poločase jsme sice drželi výsledek 2:1, ale hráči soupeře zápas ve duhé půli dvěma góly otočili, takže jsme v závěru byli rádi za remízu. O vítězství nás připravilo nejen lepší proměňování šancí a některé individuální chyby, ale především absence několika klíčových hráčů. Věřím, že při účasti alespoň jednoho z nich bychom toto utkání neprohráli.  
Prohru jsme si odnesli ze zápasu proti našemu nejbližšímu soupeři Dolnímu Újezdu. Poločasová remíza 1:1 asi odpovídala průběhu zápasu, kterému by asi více slušela i remíza konečná. Bohužel soupeř dal o jeden gól víc než my a tak konečný výsledek 3:4 je pro nás trochu zklamáním. Pro tento zápas bych mohl napsat totožné shrnutí, jaké jsem uvedl v závěru hodnocení prvního utkání.
Vítězství jsme „urvali“ proti domácí Přelouči. Na našich hráčích bylo vidět, že se s turnajem chtěli rozloučit výhrou a hned v úvodu utkání působili aktivnějším dojmem. Domácí s námi drželi krok po celý zápas, ale naši hráči je předčili větší bojovností i herní kvalitou, za což si závěrečnou výhru 5:3 (2:1) určitě zasloužili.
Všem zúčastněným hráčům děkujeme za předvedený výkon a věříme, že některý z dalších turnajů se nám povede odehrát v kompletní sestavě.
Naše sestava: Daniel Bis (1), Vít Cabicar (1), Alex Havran, Marek Halamka, Antonín Hloušek (1), Milan Loskot (3), Tomáš Mergl (brankář), Vladislav Perepelytsia (2), Václav Tmej (3),
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.