V Třemošnici jsme byli 100%

03.10.2018 10:36
Čtvrtý turnaj krajské soutěže hostila v sobotu 29. 9. Třemošnice.
V úvodním zápase jsme narazili na tým Holic. Hráči vstoupili do utkání s chutí a soupeře od začátku nepouštěli příliš do hry. Poločasový výsledek 3:1, se oběma týmům podařilo do konce utkání zdvojnásobit, a tak jsme se po závěrečném hvizdu připsali na své konto výhru 6:2.
Ve druhém utkání proti týmu Třemošnice naši hráči pokračovali v dobrých výkonech a soupeři nadělili plnou nůši gólů. Na branky bohaté utkání nakonec skončilo výsledkem (6:1) 8:2.
K závěrečnému zápasu jsme nastupovali proti spojenému týmu Dolního Újezdu a Čisté. Kluci ani v posledním utkání neztratili vítěznou slinu a nikoho z přítomných diváků nenechali na pochybách, kdo si z tohoto utkání odveze plný počet bodů. Po velmi zdařilém výkonu jsme svého soupeře přehráli jednoznačně (4:1) 6:1.
Tento turnaj nám jasně ukázal, že pokud se nám sejde sestava, produkujeme svoji hru založenou na bojovnosti, schopnosti pracovat s balonem a k tomu všemu přidáme ještě týmový výkon, jsme schopni přehrávat své soupeře.
Věříme, že si formu z tohoto turnaje přeneseme i do domácího prostředí, kdy v neděli 7. 10. hostíme turnaj přípravek za účasti týmů z Žamberku, Horního Jelení a Lázní Bohdaneč.
Naše sestava: Daniel Čermák, Adam Dvořák (2), Denis Gult (2), Marek Halamka (7), Filip Kovář, Tomáš Mergl (brankář), Jiří Pavlíček, Vladislav Perepelytsia (9), 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.