V Třemošnici jsme neokusili hořkost porážky

08.04.2019 22:05
Jarní část krajské soutěže jsme zahájili turnajem v Třemošnici.
V úvodním utkání jsme narazili na tým Moravan. Na obou mužstvech byla znát nerozehranost a v utkání bylo vidět více soubojů, než fotbalové krásy. Po vyrovnaném prvním poločase (0:0) jsme překonali soupeřova brankáře jako první a ujali se tak vedení. Bohužel necelou minutu před koncem soupeř šťastně vyrovnal a tak zápas nakonec skončil spravedlivou remízou 1:1.
Ke druhému zápasu jsme nastoupili proti domácí Třemošnici. Do utkání jsme vstoupili dobře a brzy jsme vedli o tři branky. Soupeře však naše vedení nezlomilo a do poločasu stihl srovnat na 4:4. Ve druhém poločase jsme opět svému soupeři odskočili, tentokráte na rozdíl dvou gólů, ale ani v tomto případě nám dvou gólové vedení nestačilo a soupeř dvěma góly v závěru zápasu naše vedení vygumoval. Po závěrečném hvizdu jsme si do tabulky připsali další remízu 6:6. Je škoda, že i když vsítíme soupeři šest gólů a dvakrát v zápase vedeme minimálně o dvě branky, nedokážeme zápas dotáhnout do vítězného konce.
Ve třetím utkání jsme změřili síly s dosud v turnaji neporaženým týmem Čisté/D. Újezd. V tomto zápase jsme předváděli hru, jakou bychom se chtěli prezentovat ve všech zápasech. Kluci bojovali a hlavně chtěli hrát kombinační fotbal. Utkání vysoké úrovně jsme svého soupeři přehráli a po poločasovém výsledku 2:1 jsme v poločase druhém přidali ještě čtyři góly a turnaj zakončili vítězstvím 6:1.
Naše sestava: Dan Čermák, Adam Dvořák, Denis Gult (1), Jindřich Klička (2), Vojtěch Kovář, Filip Kovář, Vojta Loskot, Kryštof Macek (2), Tomáš Mergl (brankář - 5), Vladislav Perepelytsia (2), Lukáš Stříteský (1) 
Čísla v závorce udávají počet vstřelených branek ve všech zápasech.