V Žamberku jsme nestačili jen na Choceň

15.10.2018 23:45
Na úvod turnaje jsme nastoupili proti týmu Pardubiček. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a poločasový výsledek 1:0 vypovídal o vyrovnanosti soupeřů. Ve druhé půli se našim hráčům podařilo soupeři vsítit ještě jeden gól, a jelikož náš gólman žádný za svá záda nepustil, mohli jsme po výsledku 2:0 slavit první výhru v turnaji.
Do druhého zápasu jsme nastoupili proti kvalitním kádrem disponující Chocni. Vstup do utkání se nám vydařil a poměrně záhy jsme vedli 2:0. Hned vzápětí jsme ve skóre mohli odskočit až na rozdíl tří branek, ale vyloženou šanci jsme neproměnili a od té doby převzal iniciativu náš soupeř. Do poločasu stačili hráči Chocně srovnat na 2:2 a v poločase druhém měli již hru plně ve své režii. Našim hráčům dělal problém především rychlí přístup soupeře, od něhož jsme nedostali téměř žádný čas a prostor na rozehru a kazili jsme tak spoustu lehkých balónů. Na konci utkání jsme se museli sklonit před takticky vyspělou hrou choceňských hráčů, kterým jsme podlehli 2:5.
V závěrečném utkání jsme narazili na domácí Žamberk.  Na našich hráčích bylo vidět, že chtějí odčinit prohru z předchozího zápasu a do utkání vstoupili velmi aktivně. Jejich aktivita záhy vedla ke vstřelení gólu, který tým uklidnil, a hráči pak celé utkání dovedli ke konečnému vítězství  6:0. 
Naše sestava: Adam Dvořák, Denis Gult (1), Marek Halamka (4), Lukáš Knap, Filip Kovář, Vojtěch Kovář, Vojta Loskot, Kryštof Macek, Tomáš Mergl (brankář), Jiří Pavlíček, Vladislav Perepelytsia (5) 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.