Z Chocně jsme si přivezli pouze tři body

26.10.2018 17:08
K poslednímu sedmému turnaji podzimní části krajské soutěže jsme vyrazili do Chocně.
Hned na úvod turnaje jsme narazili na silný domácí tým Chocně. Naši hráči již od začátku utkání herně zaostávali za svým soupeřem, který nás po celý zápas nepustil do výraznějšího tlaku. Ve velmi kvalitním utkání jsme nakonec svému soupeři podlehli 1:5 (1:3). Zápasy s takto silnými soupeři, kdy si naši hráči musí sáhnout až do rezervoáru svých sil, nás posouvají dál a i když jsme v tomto zápase prohráli, má takovýto duel pro fotbalový vývoj kluků větší význam, než třeba výhra 8:0.
Ve druhém zápase jsme si proti Žamberku chtěli spravit chuť a to se nám i povedlo. A i když jsme v utkání ani zdaleka nepředvedli takový výkon jako s Chocní, zápas jsme nakonec ovládli v poměru 4:0 (1:0).
K závěrečnému utkání jsme nastoupili proti týmu Holic. Holice v utkání střídali vždy celou pětkou, oproti tomu jsme my mohli využít pouze dva hráče na střídání. Díky tomuto faktoru se na našich hráčích v závěru zápasu projevila únava. A když k únavě připočteme ještě neproměňování vyložených šancí, nemůže nám z této rovnice vyjít nic jiného, než sice těsná, ale prohra 3:4 (1:1). Škoda. Věřím, že pokud bychom měli ještě alespoň jednoho hráče ke střídání, z tohoto utkání bychom poraženi neodešli. 
Naše sestava: Adam Dvořák (2), Tonda Hloušek (2), Denis Gult (2), Filip Kovář, Vojtěch Kovář (2), Tomáš Mergl (brankář), Vladislav Perepelytsia 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.