Z domácího prostředí jsme vytěžili pouze jednu výhru

07.05.2018 11:47
Po čtrnácti dnech jsme opět na domácím stadionu pořádali turnaj krajské soutěže. Soupeři nám byly týmy z Poličky, Libchav a Třemošnice
Ke svému prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu Libchav, kterému jsme po poločasové remíze (1:1) podlehli těsně 2:3. Jako již standardně jsme nebyli kompletní a právě absence několika opor, která by do naší hry přinesla větší kvalitu, měla za následek úvodní prohru.
S týmem Poličky jsme se potakali ve druhém zápase a opět to pro nás nebyl zápas vítězný. Soupeř nám toho v první půli moc nedovolil, čemuž odpovídá i poločasový výsledek 0:6. Do druhého poloviny zápasu jsme nastoupili v pozměněné sestavě a naší hře to pomohlo a však na víc než držet s Poličkou krok po dobu jednoho poločasu momentálně nemáme kvalitu. I tak nás těší zlepšený výkon našich hráčů a alespoň remíza 2:2, kterou jsme ve druhé půli vybojovali proti hráčům Poličky. Konečný výsledku 2:8 pro nás však nevypadá příliš lichotivě a opět se ukázalo, že v nekompletní sestavě nemůžeme takto silnému soupeři konkurovat.
Proti Třemošnici jsme chtěli zakončit turnaj vítězstvím a alespoň trochu potěšit diváky. To se nám nakonec podařilo a po poločasovém výsledku 4:2 jsme nakonec dotáhli zápas do vítězného konce 5:4, ale byly to nervy :-)
 
Naše sestava: Daniel Bis, Vít Cabicar, Daniel Čermák, Adam Dvořák, Alex Havran, Antonín Hloušek, Jiří Hynek (2), Lukáš Knap, Milan Loskot (1), Tomáš Mergl (brankář), Filip Pavliš (1), Vladislav Perepelytsia (1), Jiří Pavlíček, Václav Tmej (3), Lukáš Vomáčka
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.