Z HORNÍHO JELENÍ VEZEME JEDNU VÝHRU

16.09.2019 19:56
Horní Jelení hostilo v neděli 15. 9. druhý turnaj krajské soutěže. Domácí bohužel postavili pouze jedno hřiště, takže mezi našimi zápasy se vždy odehrálo další utkání. Tím se celý turnaj zbytečně natáhl a hráči během dlouhé pauzy vyšli z tempa.
Hned na úvod nás čekal domácí tým, kterému jsme chtěli vrátit prohru z našeho hřiště. Kluci do utkání vstoupili s chutí a soupeře od začátku přehrávali. V celém utkání jsme byli fotbalovějším týmem a po zásluze zvítězili 7:4 (3:2)
Druhým soupeřem nám byl tým Holic. V utkání jsme byli lepším týmem, přesto jsme v něm nakonec prohráli 5:7, i když jsme v poločase ještě vedli 4:3. Možná bych spočítal na prstech obou rukou, kolik střel soupeř na naši branku vyslal, ale k naší smůle téměř každá střela skončila gólem. Zápas prostě někdy někomu nesedne, někdy je to hráč v poli a jindy brankář. Bohužel u brankáře se určitá nekoncentrovanost většinou projeví i na konečném skóre. To s sebou prostě fotbal někdy přináší.
K závěrečnému zápasu jsme nastoupili proti silnému týmu Libchav. Soupeř nás od začátku přehrával a předváděl pěkný kombinační fotbal, na který jsme naši hrou nedokázali odpovědět. Konečný výsledek 7:1 (4:1) ve prospěch Libchav přesně vypovídá o poměru sil na hřišti.
Kluci neodehráli špatný turnaj a nebýt smolného druhého zápasu odjížděli bychom z Holic se stejnou bilancí, jakou jsme uhráli na domácím hřišti, tedy se dvěma výhrami a jednou prohrou. Takhle je to v obráceném gardu, tedy s jedním vítězstvím a dvěma prohrami.
Turnaj nám ukázal, že máme stále co zlepšovat, především při zakládání akcí a řešení standardních situací a právě na to se chceme v tréninku zaměřit.
Naše sestava: Jiří Elčkner (3), Denis Gult (4), Filip Kovář (1), Jakub Novotný, Tobiáš Novák (2), Jakub Chadima, Václav Jetmar (brankář), Filip Weisar, Jakub Jareš (2), Vilém Pecháček (1), Jan Tobek
Čísla v závorce udávají počet vstřelených branek ve všech zápasech.