Z Přelouče vezeme šest bodů z devíti možných

11.09.2018 10:23
První turnaj podzimní části krajské soutěže jsme odehráli v neděli 9. 9. na travnatém hřišti v Přelouči.
Po dvou sehraných přípravných zápasech proti týmům z Moravské Třebové a Poličky jsme proti Třemošnici naskočili do prvního soutěžního zápasu. Po vyrovnaném úvodním poločase (2:1) jsme v poločase druhém konto soupeře zatěžkali ještě jedním gólem, přičemž jsme sami žádný neobdrželi a po závěrečném hvizdu jsme se tak mohli radovat z konečného vítězství 3:1.
Druhý zápas proti týmu Moravan měl již o poznání jasnější průběh, čemuž odpovídá i výsledek 6:0 (2:0). Hráči v zápase svého soupeře přehrávali ve všech herních činnostech a o naší převaze nejlépe vypovídá výsledné skóre.
V posledním zápase jsme narazili na domácí tým Přelouče. Na našich hráčích již byla znát únava z předchozích zápasů, která se projevila především ve druhém poločase, ve kterém jsme na svého soupeře fyzicky nestačili a díky nejen našemu fyzickému hendikepu, ale i díky převyšujícím herním kvalitám soupeře jsme si odnesli zaslouženou porážku 0:5 (0:1).
Jako již tradičně nám chyběli některé opory základní sestavy, jejichž kvalit zatím naši nováčci nedosahují, ale věříme, že i oni se postupem času budou při poctivém tréninku zlepšovat a my se tak budeme moci opřít, třeba při odvetě proti Přelouči, o širší kádr.  
Naše sestava: Daniel Bis (1), Daniel Čermák (1), Adam Dvořák (1), Denis Gult (1), Lukáš Knap, Filip Kovář (3), Vojta Loskot, Tomáš Mergl (brankář), Jiří Pavlíček, Vladislav Perepelytsia (2), 
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.