Z Žamberka vezeme dvě výhry a jednu prohru

12.04.2019 17:18
Deváté kolo krajské soutěže jsme odehráli na travnatém stadionu v Žamberku.
Prvním soupeřem nám byl tým Libchav. Naši hráči vstoupili do utkání aktivně a o poločase jsme se mohli radovat z vedení 3:1. Naše vedení jsme udrželi až do konce, i když v závěru soupeř mohutně dotahoval, ale na víc než na zkorigování výsledku to nestačilo. Libchavy jsme tak porazili v poměru 5:4.
Do druhého utkání jsme nastoupili proti silnému týmu Holic. Svoji sílu hráči soupeře ukázali již v prvním poločase, ve kterém vsítili tři góly a žádný neobdrželi. V poločase druhém se naše hra zlepšila a nadosah jsme měli i vyrovnání. Soupeř nám však již vyrovnat nedovolil a v zápase zvítězil 3:2.
V posledním zápase jsme narazili na tým domácího Žamberku. Turnaj jsme chtěli zakončit vítězně a tak kluci k závěrečnému utkání nastoupili hladový po vítězství. Utkání jsme po dobrém výkonu ovládli a výhra 6:3 (3:1) se proti domácím určitě počítá.
Naše sestava: Adam Dvořák (brankář), Jindřich Klička, Lukáš Knap, Filip Kovář, Vojta Loskot (2), Kryštof Macek (1), Vladislav Perepelytsia (7), Lukáš Stříteský (3)
Čísla v závorce udávají počet vstřelených branek ve všech zápasech.