Doma jsme byli 100%

27.04.2019 22:50
V sobotu 27. 4. jsme na domácím stadiónu v Litomyšli odehráli desáté kolo krajské soutěže.
K úvodnímu utkání jsme nastoupili proti týmu Libchav. Naši hráči před domácími diváky chtěli předvést co nejlepší výkon a do utkání vstoupili velmi aktivně. Soupeř nám vzdoroval statečně a po poločase jsme vedli pouze o gól 1:0. Zápas vysoké úrovně pokračoval i v poločase druhém, ve kterém jsme soupeři gólově odskočili až na konečných 4:1.
V následujícím zápase proti nám stál soupeř z Horního Jelení. Utkání bylo od začátku velmi vyrovnané a nebýt neproměněných soupeřových šancí, byl by poločasový rozdíl ve skóre výraznější, takhle nám soupeř utekl pouze do vedení 2:1. Hnáni našimi fanoušky jsme zápas ve druhé půli otočili ve svůj prospěch a po závěrečné hvizdu jsme se radovali z výsledku 4:3. V utkání jsme ukázali velkou chuť otočit nepříznivý výsledek a celý zápas snesl ty nejpřísnější fotbalová měřítka.
V posledním zápase jsme narazili na tým D. Újezdu/Čistá. Zápas byl od začátku v naší režii a  konečný stav 5:2 (3:1) odpovídal poměru sil na hřišti
Po celý turnaj jsme hráli velmi atraktivní a kombinační fotbal, ve kterém nechyběla bojovnost a chuť po vítězství. Za předvedený výkon musím pochválit všechny zúčastněné hráče a věřím, že si tuto herní pohodu přeneseme i do dalších turnajů.
Naše sestava: Dan Čermák (1), Adam Dvořák (brankář), Denis Gult (3), Marek Halamka, Jindřich Klička, Lukáš Knap, Filip Kovář, Vojtěch Kovář (1), Jakub Novotný (2), Kryštof Macek (2), Vladislav Perepelytsia (3), Lukáš Stříteský (1)
Čísla v závorce udávají počet vstřelených branek ve všech zápasech.