NA DOMÁCÍ PŮDĚ JSME DVAKRÁT VYHRÁLI A JEDNOU PADLI

13.10.2019 22:36
Krajská soutěž starších přípravek Litomyšl 13.10.2019
 
Litomyšl – Moravany                                    2:3  (1:3)
Branky: Gult Denis, Kovář Filip
Litomyšl – Dolní Újezd                                6:3  (2:1)
Branky: Elčkner Jiří 2x, Gult Denis 2x, Weisar Filip, Chadima Jakub
Litomyšl – Horní Jelení                               5:2  (3:1)
Branky: Gult Denis 2x, Elčkner Jiří 3x
Šestý turnaj jsme odehráli na svém hřišti v Litomyšli. I když by se řeklo, že to máme nejblíže, tak docházka byla doslova tragická. Kluci se scházeli jak šváby na pivo. To se odrazilo hned na úvodním zápase, kdy jsme se nedostali při rozcvičení do tempa a první poločas jsme doslova prospali. Borci se trochu vzbudili až za stavu 0:3, ale bohužel zlepšený výkon v druhém poločase na vyrovnání nestačil. Po zápase jsme si některé věci vysvětlili a připravili se na další zápas.
Do druhého zápasu s Dolním Újezdem jsme vstoupili nekoncentrovaně a byli jsme za to hned v první minutě potrestáni. Ovšem bylo to naposled, kdy soupeř vedl. Zlepšeným výkonem jsme zápas otočili a byli na hřišti lepším mužstvem. Soupeř sice ještě dokázal vyrovnat, ale hned jsme zareagovali a soupeři zasadili další úder a zápas dotáhli do vítězného konce. Několik šancí ještě zneškodnil náš brankář. Kluci z Bořkova jsou většinou ročník 2010 a předvedli kvalitní, bojovný výkon pod vedením zkušeného trenéra Pavla Kuty, pod kterým dělají velké pokroky.
Ve třetím zápase jsme chtěli navázat na výkon z druhého zápasu a to se nám dokonale podařilo. Od začátku jsme drželi otěže pevně v rukách, soupeř sice dokázal vyrovnat na 1:1, ale ani to nás nezastavilo. Kluci odehráli asi nejlepší zápas dne a zaslouženě vyhráli. Při několika šancích soupeře nás opět podržel brankář Jetmar. Jelení korigovalo na 5:2 v poslední minutě.
Za dva zápasy si kluci zaslouží velké poděkování, kde byla bojovnost, nasazení. Musíme ještě zapracovat na proměňování šancí a na prvních zápasech.
Sestava:  Jetmar Vaclav, Kovář Filip, Holec Jakub, Pecháček Vilém, Elčkner Jiří, Gult Denis, Tobek Jan, Weisar Filip, Jareš Jakub, Chadima Jakub