V Cerekvici nám zvlhl střelný prach

07.10.2019 21:42
Okresní soutěž smíšených přípravek Cerekvice 6. 10. 2019
Čistá/Litomyšl – Opatov                                             3:1
Čistá/Litomyšl –  Morašice/H. Újezd                         1:3
Čistá/Litomyšl – Cerekvice                                        1:2
Do každého utkání jsme nasadili jiného hráče do brány, aby si kluci vyzkoušeli jak hru v brance, tak v poli. Postupně se v bráně protočili Martin Jirásek, Vít Pavliš a Václav Jetmar.
Tým Opatova byl pro nás na začátek turnaje dobrým soupeřem k rozehrání. Naši hráči vstoupili do utkání aktivně a po celou dobu byl zápas v cela jejich režii. Gólů jsme mohli dát i víc, ale i tak jsme hubenou výhru na úvod brali.
Ve druhém zápase jsme narazili na o poznání silnějšího soupeře. Od úvodního hvizdu jsme tahali za kratší konec. Soupeř nás po celé utkání přehrával a po zásluze zvítězil 3:1.
Závěrečný duel jsme odehráli proti domácímu týmu. Ve vyrovnaném utkání bychom určitě napočítali více našich vyložených příležitostí, ale díky naší střelecké nemohoucnosti jsme v utkání nedali více jak jeden gól. Soupeř byl v proměňování svých příležitostí přeci jen o trochu úspěšnější a zápas dotáhl, i přes naši viditelnou převahu, do vítězného konce. V tomto utkání bychom snad netrefili ani prázdnou bránu a právě na proměňování brankových příležitostí musíme v tréninku zapracovat.  
Naše sestava: David Bačovský, Šimon Dřinovský, Matyáš Fišmon, Karel Franc, Marian Hošek, Václav Jetmar, Martin Jirásek, Jindřich Klička, David Mareš, Vít Pavliš
 
 
 
 
Hodnocení – v brance se vystřídali – Jirásek Martin, Pavliš Vít, Václav Jetmar, na Morašice/Horní Újezd jsme neměli, měli více šancí a po zásluze vyhráli. Ve zbývajícich utkáních jsme byli v poli lepší, ale rozhodují proměněné příležitosti. My nedáváme ani když jsme osamoceni před brankářem. V brance vynikal Martin Jirásek, v poli Šimon Dřínovský, Matyáš Fišmon, v útoku Karel Franc a Marián Hošek a v obraně se dařilo Jindřichu Kličkovi na pravé straně. Neprezentoval se Dominik Němec.
Litomyšl – Opatov -3:1, Litomyšl – Morašice  1:3, Litomyšl – Cerekvice 1:2