V HOLICÍCH JSME SI ZASTŘÍLELI

01.06.2022 00:20
Čtrnáctý turnaj krajské soutěže starších přípravek – sobota 28. 5. - HOLICE
 
Litomyšl – Přelovice - 13:1 (7:0)
Branky: Mikuláš Boštík, Samuel Čermák – 3x, Šimon Krejsa – 2x, Jan Motyčka – 3x, Tobiáš Řehák, Petr Zaal, Alexandr Zarets – 2x
Litomyšl – Holice - 19:1 (9:1)
Branky: Mikuláš Boštík – 2x, Samuel Čermák, Filip Hubinka, Kristián Jiříček, Šimon Krejsa – 2x, Jan Motyčka – 6x, Petr Zaal, Alexandr Zarets – 5x
Naše sestava: Mikuláš Boštík, Samuel Čermák, Filip Hubinka, Kristián Jiříček,  Kryštof Kopecký, Šimon Krejsa, Jan Motyčka, Adam Portlík, Jan Rožek, Tobiáš Řehák, Adam Tměj (brankář), Petr Zaal, Alexandr Zarets
Do Holic jsme tentokráte vyrazili téměř s kompletním kádrem a na výkonu týmu to bylo znát.
V obou odehraných utkáních jsme jasně dominovali a své soupeře přehráli a přestříleli
rozdílem třídy, a tak jsme si opět mohli dovolit protočit kluky na jednotlivých postech tak, aby si každý hráč mohl dát gól.  A je pravdou, že se téměř všem skórovat povedlo.
V utkáních, ve kterých soupeři nedosahují našich kvalit, mají hráči na řešení herních situacích dostatek času a právě v takovýchto zápasech si hráči mohou dovolit a vyzkoušet to, co by si v jiných utkáních nezkusili. Těmito zápasy nabytou zkušenost si pak mohou přenést do utkání  proti silnějším soupeřům, od kterých nedostanou tolik prostoru ani času na řešení herních variant.
Turnaj v Holicích jsme jednoznačně ovládli a příští sobotu nás čeká závěrečný turnaj o pohár předsedy OFS, kde se střetneme s již o poznání zdatnějšími soupeři.
Já věřím, že herně máme na to, abychom ze své silnější skupiny postoupili, a poprali se v Lázních Bohdaneč o jednu z medailí.
Všichni zúčastnění hráči si za své výkony zaslouží pochvalu, stejně tak jako diváci, kteří nás povzbuzovali v průběhu obou utkání.