V HORNÍM JELENÍ JSME UKONČILI PODZIMNÍ TURNAJOVOU SEZÓNU

22.10.2019 01:33
Krajská soutěž starších přípravek Horní Jelení 20. 10. 2019
Litomyšl – Žamberk                                               2:3  (1:2)
Branky: Pecháček Vilém, Matyáš Sedlák
Litomyšl – Slatiňany                                              7:3  (4:1)
Branky: Holec Jakub 2x, Jareš Jakub 2x, Pecháček Vilém, Weisar Filip, Tobek Jan
Litomyšl – Horní Jelení                                          2:7  (2:2)
Branky: Elčkner Jiří, Filip Kovář
 
Už po druhé jsme letos zajížděli do Horního Jelení, tentokráte na poslední turnaj podzimní sezóny.
První velmi vyrovnané utkání jsme odehráli proti Žamberku. Zápasu by asi nejvíce slušela remíza, ale při našich šancích se od nás trochu odklonilo štěstí a zápas jsme nakonec prohráli o jednu branku.
Již lépe jsme si poradili s mužstvem Slatiňan. Po celé utkání jsme byli lepším týmem a na konci jsme se radovali ze zaslouženého vítězství.
Proti domácímu týmu Horního Jelení jsme chtěli navázat na výkon z předchozího zápasu, což se nám v úvodu utkání i dařilo a svému soupeři jsme záhy odskočili a dvě branky.  Po té jsme však přestali hrát a Jelení nás potrestalo za naši nedůslednost vstřelením sedmi gólů v řadě.
Ve všech utkáních jsme do branky nasadili jiného hráče, aby se kluci na tomto postu prostřídali. Rovněž naše sestava doznala vlivem nemoci, či zranění několika změn a možná právě proto nebyl náš výkon ideální. Nicméně hráčům nelze upřít snahu a za to jim patří dík.
Naše sestava: Elčkner Jiří (brankář - zápas č. 2), Franc Karel, Holec Jakub (brankář - zápas č. 1), Jareš Jakub, Kovář Filip, Novotný Jakub, Pecháček Vilém, Tobek Jan, Sedlák Matyáš (brankář - zápas č. 3), Weisar Filip