VYSVĚDČENÍ Z DAŠIC - 2x za 1 a 1x za 4

07.10.2019 23:26
Krajská soutěž starších přípravek Dašice 6. 10. 2019
 
Litomyšl – Třemošnice                                       7:4  (5:2)
Branky: Elčkner Jiří 3x, Gult Denis, Jan Chlup, Jakub Jareš, Kovář Filip
Litomyšl – Žamberk                                             6:0  (4:0)
Branky: Elčkner Jiří 3x, Gult Denis 2x, Jakub Jareš
Litomyšl – Moravany                                         2:3  (1:2)
Branky: Elčkner Jiří, Jan Chlup
Pátý turnaj krajské soutěže jsme odehráli v Dašicích a chtěli jsme v něm navázat na dobrý výkon z předchozích zápasů v Holicích.  
Do úvodního zápasu proti Třemošnici jsme vstoupili koncentrovaně a díky naší aktivitě jsme si do poločasu vypracovali třígólový náskok. Druhý poločas jsme opět odehráli v dobrém tempu a celé utkání dovedli do vítězného konce.
Povzbuzeni předchozím vítězstvím jsme nastoupili do utkání proti Žamberku, s cílem pokračovat v naší hře založené na aktivním napadání a kvalitní kombinaci. Už od začátku jsme svého soupeře přehrávali a po šesti vstřelených gólech a žádnému obdrženému, jsme slavili druhé vítězství.
Až do třetího zápasu jsme předváděli velmi dobrou hru, na kterou jsme však proti Moravanům nedokázali navázat. Naši hráči byli jak vyměnění a soupeř, který měl být z trojlístku týmů ten nejlehčí, nás vyučoval v jednoduchosti a ve výtěžnosti při proměňování svých šancí, které jsme mu svými hrubými individuálními chybami nabídli. Ani zlepšená hra ve druhé půli neodvrátila naši porážku. Zápas, který měl být papírově jasně v naší režii, jsme si tak prohráli sami. Je to škoda, kdybychom podali alespoň poloviční výkon jako v předchozích zápasech, mohli jsme z turnaje v Dašicích odjíždět s plným bodovým ziskem.
Závěrečné vysvědčení z turnaje by vypadalo asi následovně. První dva zápasy za 1, třetí za 4.
 
Naše sestava: Elčkner Jiří, Gult Denis, Holec Jakub (brankář), Chlup Jan, Jareš Jakub, Kovář Filip, Novotný Jakub, Pecháček Vilém, Tobek Jan, Weisar Filip