Z domácího stadionu odcházela starší přípravka s jednou výhrou a s jednou prohrou.

04.10.2017 20:30
Čtvrté kolo krajské soutěže jsme odehráli na domácím stadionu v Litomyšli.
Prvním soupeřem nám byl tým Přelouče, se kterým jsme se v soutěži setkali poprvé, takže jsme nevěděli, s jakou hrou na nás soupeř vyrukuje. Naši hráči vstoupili do zápasu impozantně a brzy se ujali vedení 3:0. V prvním půli jsme hráli dobrý fotbal, čemuž odpovídal i poločasový výsledek 4:1. Ve druhém poločase se soupeř dostával více do hry a chvílemi nás svým kombinačním fotbalem přehrával a postupně ubíral z našeho náskoku. Zápas jsme nakonec přeci jen dotáhli do vítězného konce a Přelouč jsme porazili v poměru 5:3.
Druhým týmem, na který jsme na domácím stadionu narazili, byl tým Libchav, kterému jsme chtěli oplatit prohru z prvního kola. Tentokráte začal zápas o poznání lépe hostující tým a po pár povedených akcích, kdy jsme propadli v obraně, se ujal vedení 3:0. Do poločasu jsme přeci jenom zlepšili důraz a snížili náskok soupeře na 2:4. Ve druhé půli jsme soupeře dostali pod tlak, z čehož pramenilo vyrovnání na 4:4. Ve snaze zvrátit zápas v náš prospěch jsme zapomněli na zadní vrátka a v závěru dostali dva smolné góly. A i když jsme nakonec soupeři podlehli 4:6, zápas měl vysoké fotbalové parametry.
Z domácího prostředí jsme tak vytěžili po jedné výhře a prohře. Těšit nás však může předvedená kombinační hra, kterou jsme praktikovali v některých fázích utkání. V této hře bychom chtěli pokračovat i proti dalším soupeřům, které nás v příštím kole čekají.
Naše sestava: Daniel Bis, Václav Coufal (1), Daniel Čermák, Adam Dvořák, Antonín Hloušek (5), Jiří Hynek, Lukáš Knap, Milan Loskot (1), Tomáš Mergl (brankář), Jiří Pavlíček, Filip Pavliš, Kryštof Pohorský, Václav Tmej (2)
Čísla v závorce udávají celkový počet vstřelený gólů ve všech zápasech.