Z Koclířova jsme body nepřivezli

02.10.2019 21:42
Čistá/Litomyšl – H. Újezd/Morašice                     0:6  (0:1)
Čistá/Litomyšl –  Jevíčko                                     1:3  (0:2)
Branky: Pavliš Vít
Čistá/Litomyšl –  Koclířov                                   1:7  (1:4)
Branky: Fišmon Matyáš
 
Do Koclířova jsme dorazili na další, v pořadí již čtvrtý, turnaj okresní soutěže.
Hned na úvod jsme narazili na souklubí Horního Újezdu a Morašic. Přes nadějný poločasový výsledek jsme v poločase druhém herně propadli a soupeř nás za náš nedůraz potrestal pěti góly. V celém zápase jsme si vytvořili jen minimum šancí ke skórování a tak konečný výsledek odpovídá předvedené hře obou týmů.
O poznání hratelnějším soupeřem nám mělo být Jevíčko. Zápas byl od úvodního hvizdu velmi vyrovnaný, a i když jsme v poločase prohrávali o dva góly, do druhé půle jsme nastoupili s chutí výsledek otočit. Po pěkné akci se nám podařilo vstřelit gól a snížit tak náskok soupeře na jediný gól. Po té jsme měli ještě další příležitosti vyrovnat, ale v závěru jsme obdrželi třetí gól, na který jsme již do konce utkání nedokázali odpovědět. Všechny tři góly soupeře vstřelil jeden hráč, který byl v tomto zápase rozdílovým hráčem.
Na domácí tým jsme narazili v posledním utkání. A stejně tak jako v prvním zápase byl soupeř nad naše síly. Po celé utkání hráči Koclířova na hřišti dominovali a po zásluze se na konci zápasu radovali z vítězství.
Turnaj nám jasně ukázal, kde máme rezervy. Škoda prohraného druhého zápasu, kdy jsme byli hráčům Jevíčka víc, než rovnocenným soupeřem. Z turnaje v Koclířově jsme nevytěžili ani bod, ale kluky musím pochválit za nebojácný a bojovný výkon.
Naše sestava: David Bačovský, Šimon Dřinovský, Matyáš Fišmon, Karel Franc, Jakub Holec, Marian Hošek, Jindřich Klička, David Mareš, Dominik Němec, Vít Pavliš,