Z Libchav vezeme brambory

20.02.2017 16:14
V pěkném prostředí libchavské haly jsme odehrály čtyři vyrovnané zápasy.
V prvním utkání jsme nastoupili proti týmu Sokol Řetová, kterému jsme podlehli 2:1 (1:1) téměř vlastním gólem až v samotném závěru.
Ve druhému zápase jsme změřili síly s celkem Kostelce. Utkání bylo opět velmi vyrovnané a konečná remíza 0:0 je tak spravedlivá.
K třetímu utkání nás vyzval domácí tým Libchav. Na našich klíčových hráčích se již projevila únava a týmu domácích jsme podlehli 4:0 (1:0). Výsledek je vcelku jednoznačný, ale samotný zápas byl opět vyrovnaný. Soupěř náš odpor zlomil až v závěru třemi slepenými góly, z nichž dva jsem soupeři po našich individuálních chybách téměř darovali.
V utkání o třetí místo jsme se opět postavili proti domácímu týmu. Náš soupeř nás tentokráte přehrál ve všech směrech s konečným výsledkem 5:1 (4:1).
I přes umístění pod stupni vítězů jsme odehráli velmi kvalitní zápasy se silnými soupeři a příslibem je pro nás dobrá hra našeho mužstva v poli.
Konečné pořadí:
1.  FK KOstele n/O
2. TJ Sokol Řetová
3. TJ Sokol Libchavy
4. Jiskra Litomyšl
Naše sestava: Adam Ceral (2), Václav Coufal, Tonda Hloušek, Viktor Huška, Tomáš Mergl (brankář), Sebastian Šalda, Václav Tmej, Lukáš Vomáčka.
V závorce je uveden počet vstřelených branek ve všech zápasech.