ZE SLATIŇAN JEDEME S PRÁZDNOU

24.09.2019 18:16
V sobotu 21. 9. jsme ve Slatiňanech odehráli třetí kolo krajské soutěže.
Prvním soupeřem nám byl tým Holic. Po vcelku vyrovnaném prvním poločase 1:2 nás soupeř v poločase druhém začal přehrávat a zatížil naše konto dalšími čtyřmi góly. My jsme ve druhé půli branku soupeře ohrožovali spíše sporadicky a bez gólového efektu, a tak prohra 1:6 odpovídá předvedené hře.
Přelouč se jevila jako ještě silnější soupeř, což se potvrdilo i během zápasu. Hráči Přelouče nás převyšovali nejen výškově, ale i herně. A i když naši hráči dokázali během zápasu vstřelit pět gólů, soupeř jich dokázal vsítit dvakrát tolik a zaslouženě vyhrál celkovým skóre 5:10 (3:7).
S domácím týmem Slatiňan jsme se střetli v posledním utkání turnaje. Naši hráči nezachytili začátek zápasu a brzo po úvodním hvizdu jsme prohrávali 2:0. Poločasové skóre 4:0 nedávali tušit, že by se zápas měl hrát podle našich not. I přes zlepšený výkon ve druhé půli, ve které jsme se soupeřem drželi krok, to na obrat v zápase nestačilo a s domácími jsme nakonec prohráli 2:5.
I když jsme ze všech zápasů odešli jako poraženi, kluci nepředváděli špatnou hru. Kvality soupeřů však byla tentokráte nad naše síly. Hráči si v každém zápase museli sáhnout do rezervoáru svých sil a právě takovéto zápasy s těžkými soupeři nás po herní stránce posouvají dál.
Naše sestava: Jiří Elčkner (2), Denis Gult (3), Filip Kovář (1), Jakub Novotný (1), Jakub Chadima (1), Jan Chlup, Václav Jetmar (brankář), Filip Weisar, Vilém Pecháček, Jan Tobek
Čísla v závorce udávají počet vstřelených branek ve všech zápasech.